MENU NA PRZYJĘCIE WIELKANOCNE

90 zł/os.

Przekąski na zimno:

Deska mięsiw pieczonych podawanych z sosem żurawinowym,

Wątróbka Galicyjska, czyli kulki z wątróbki drobiowej i jajka z dodatkiem aromatycznych ziół,

Śledź z cebulką

Sałatka jarzynowa,

Tymbaliki z kurczaka

Jaja garnirowane,( szynka, pieczarka,pasta rybna)

Sałatka z łososiem wędzonym

Sałatka z serem feta i oliwkami

Ćwikła


Zupa:


Żurek z jajkiem i biała kiełbasą



Dania główne wcześniejszego do wyboru:


Indyk w sosie żurawinowym, kopytka, warzywa gotowane


Schab karkowy duszony w sosie grzybowym, ziemniaki, opiekane, surówka z sosem vinaigrette



Deser:


Wybór Ciast świątecznych


Napoje:


Kawa, herbata,

Soki owocowe, woda mineralna 0,5 litra/os.


Wszystkie dodatkowe zamówienia będą doliczane do Państwa rachunku.

Do końcowego rachunku doliczony będzie serwis 10 %.

W razie jakichkolwiek pytań i sugestii proszę o kontakt pod numerem tel: 22 635 03 97

Serdecznie Zapraszamy!!!

 

Muzyka on/off