Na Stole

Wybór jaj faszerowanych,

Deski najwykwintniejszych serów polskich z bakaliami,

Deski pieczonych mięs i pasztetów z żurawiną i puszystym chrzanem,

Półmisek śledzi z cebulką,

Roladki naleśnikowe ze szpinakiem i wędzonym łososiem,

Indyk z brzoskwinią w galarecie,

Schab po warszawsku,

Sałatka z grilowanym kurczakiem,

Sałatka góralska z oscypkiem,

Sałatka grecka z serem feta.

Zupy do wyboru

Grzybowa z łazankami,flaki wołowe lub domowy rosół.

Dania główne

Sola w sosie śmietanowo-cytrynowym,ziemniaki z wody,warzywa

lub

Scgab pieczony w sosie z leśnych grzybów,talarki ziemniaczane opiekane,bukiet surówek lub

Pierś z kurczaka faszerowana wędzonym serem,ryż z ziołami,warzywa.

Dodatki-

marynaty,masło,smalec,pieczywo

Przed północą

Deska gorących mięs z grilla;Szaszłyk z karkówki,biała kiełbasa,wątróbka drobiowa owijana wędzonym boczkiem,marynowana pierś z kurczaka,diabelskie paluszki Rokity,ser feta owinięty chrupiącym boczkiem, boczek z grilla,

bigos ziemniaki w talarkach,ryż,ogórek kwaszony oraz sosy;lutenica,chrzanowy,musztardowy.

TORT WESELNY

Słodki stół-

ybór ciast na paterach,talerz owoców

W nocy-Żur polski z białą kiełbasą

Napoje:

Woda mineralna,soki owocowe,kawa,herbata-bez ograniczeń

Koszt przyjęcia weselnego to 190 pln/os.

Istnieje możliwość negocjacji cen alkoholu zakupionego w "HONORATCE"

Podane ceny są cenami brtto i zawierają podatek Vat.

Przaśny stół-Wędzona noga warchlaka,Swojskie szynki i kiełbasy,Wybór pieczonych mięs i pasztetów,Smalec,Ogórki kwaszone,Chleb na zakwasie

(koszt dodakowy 25 pln/os)

Pieczony prosiak

Płonące prosię w całości nadziewane kaszą gryczaną,

serwowane przez Szefa Kuchni na sali w obecności biesiadników.

(koszt 1200pln/szt.)

 

Muzyka on/off