Menu

Antrykot wołowy z czarnym pieprzem

Beef antricot with black pepper 

43,00zł

Duszone udo gęsie marynowane w ziołach

Marinated Polish goose leg stewed in herbs 

39,00 
Żeberka warchlaka z płomieni w piwie i miodzie pieczone
Ribs of suckling pig, roasted in beer and honey.
35,00zł
Golonka z pieca
Pork knuckle from the oven.
35,00zł
Wątróbka Gerwazego - grillowana wątróbka drobiowa owijana aromatycznym wędzonym boczkiem
Gerwazy livers - grilled poultry livers wrapped with aromatic bacon.
26,00zł
Grillowana pierś kurczaka ze szpinakiem i czosnkiem, zapiekana z żółtym serem z ziołami
Grilled chicken breast with spinach and garlic
31,00zł

Polędwiczka wieprzowa w sosie śmietanowym z kurkami
Pork loin in creamy sauce with chanterelle mushrooms

39,00zł
Pieczeń z dzika w jałowcu
Roast boar in juniper sauce.
46,00zł
Kaczka w sosie pomarańczowym
Duck in orange sauce.
39,00zł

Schabowy po polsku na smalcu smażony

Pork chop in polish style fried in lard

34,00zł

 

Muzyka on/off