Menu

Antrykot wołowy z czarnym pieprzem

Beef antricot with black pepper 

43,00zł

 Duszone udo gęsie marynowane w ziołach

Marinated Polish goose leg stewed in herbs 

37,00 
Żeberka warchlaka z płomieni w piwie i miodzie pieczone
Ribs of suckling pig, roasted in beer and honey.
35,00zł
Golonka z pieca
Pork knuckle from the oven.
31,00zł
Wątróbka Gerwazego - grillowana wątróbka drobiowa owijana aromatycznym wędzonym boczkiem
Gerwazy livers - grilled poultry livers wrapped with aromatic bacon.
23,00zł
Grillowana pierś kurczaka ze szpinakiem i czosnkiem, zapiekana z żółtym serem z ziołami
Grilled chicken breast with spinach and garlic
29,00zł

Łopatka jagnięca- pieczona ,podawana z dodatkiem warzyw ,sałat i  kopytek.
Shoulder of lamb

120,00zł
Pieczeń z dzika w jałowcu
Roast boar in juniper sauce.
46,00zł
Kaczka w sosie pomarańczowym
Duck in orange sauce.
39,00zł
Polędwiczka wieprzowa w sosie śmietanowym z kurkami
Pork loin in creamy sauce with chanterelle mushrooms.
39,00zł

 

Muzyka on/off